Предизборен дебат за доходите на българите, преминаването към еврото, данъците и

...
Предизборен дебат за доходите на българите, преминаването към еврото, данъците и
Коментари Харесай

Предизборен дебат: Приемане на еврото, вдигане на данъците и борбата с корупцията

Предизборен дебат за приходите на българите, прекосяването към еврото, налозите и битката с корупцията сред Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е от ГЕРБ-, Венко Сабрутев от " " - " ", Йордан Тодоров от " " и Николай Каварджиклиев от .

Къде е България по покупателна дарба в Европейски Съюз? 

С парите, които изкарваме, можем да си купим минимум спрямо останалите европейци. Нашата покупателна дарба е с 36% под междинното за Европейски Съюз, демонстрира изследване на „ Евростат “. 

България е в компанията на Гърция и Латвия - там са с 33 и 29 на 100 под европейското ниво. Най-спокойно с приходите си живеят в Люксембург, Ирландия и Нидерландия. През последната година 45% от интервюираните наши сънародници от време на време са имали проблеми с заплащането на сметки, приблизително в Европа сходни компликации са имали под 30 на 100. За 13% през множеството време е било мъчно да си заплащат сметките. Без проблем се оправят малко над 40% от интервюираните в България и над 60 - в Европа.

Как могат да се усилят приходите на българите?

" Ако четем изявленията на някогашния финансов министър , можем да останем с усещане, че България доста е повишила приходите си. Номинално може да има растеж, само че с парите, които сме получили повече, не можем да си купим повече. Една от аргументите за това е, че усилваме приходите на хартия през формули ", счита Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е.

По думите ѝ, в случай че приходите можеха да се усилват с формули, това щеше да се употребява в Елада: " Трябва да увеличим продуктивността на жителите, опцията да има повече бизнес, което изисква политическа непоклатимост и вероятност. Трябва да приказваме за повишение на покупателната дарба. Поемаме ангажимент тя да доближи 80% от средноевропейската в границите на един цялостен управнически мандат. Необходими са и редица промени. В земеделието би трябвало да се реши въпросът с работната мощ. В опазването на здравето би трябвало да се лимитират неефективните разноски. Трябва да се увеличи конкурентоспособността на жителите. "

Венко Сабрутев акцентира: " Ясно би трябвало да кажем на българските жители – предходната и по-миналата година България беше на първо и второ място по растеж на приходите в Европейски Съюз. И тази година се обрисува да сме първи по растеж на приходите. С 3 лв. на година по време на ръководството на се увеличаваха пенсиите. С тези жълти стотинки. "

" Какво се случи с работната заплата? За 3 години наваксахме закъснение от 13 години. Пенсиите са двойно по-големи. Заварихме пенсия от 343 лв.. Сега е 883 лв.. Има ли разлика? Деница Сачева казва, че са за европейски приходи, а Бойко Борисов каза, че е срещу повдигането на пенсиите. Не мога да схвана тази политическа шизофрения от страна на. Видяхме пенсионната промяна на мизерията. Латиноамерикански модел ", добави той.

Според Йордан Тодоров е цинично бившите съдружни сътрудници да спорят кой е по-виновен за това ние да сме на дъното на всички ранглисти за страните членки на Европейски Съюз. " За да имаме съществено нарастване на приходите, повече пари за пенсии и обществени заплащания, би трябвало да имаме мощна стопанска система и произвеждане. 80% от стоките са импорт, а 20% са родно произвеждане. Ако желаеме да имаме мощна стопанска система, тази наклонност би трябвало да се обърне. "  

" С изобретателно счетоводство добавена стойност не се прави, към сътрудниците от Политическа партия. Ние от имаме ясна стратегия от комплекси и фактори, които ще оказват помощ за повишението на приходите и покупателната опция ", съобщи от своя страна Николай Каварджиклиев.

Сабрутев акцентира, че растежът на приходите неизбежно минава през растеж на стопанската система: „ Нашият е три пъти по-голям от този в Германия. Германски политик пристигна у нас и сподели, че ни завижда за растежа на стопанската система. ”

„ Всеки, който схваща от стопанска система, знае, че говорите неуместни неща. Вие с пенсиите имате някакъв култ. Не знам за какво плашим хората непрекъснато, че нещо се случва с парите им. Вторият дирек у нас работи и заплаща пенсии от едвам 2-3 години. Как разбрахте, че парите им са източени и ги няма? ”, отговори му Сачева.

„ По наше време нямаше бухалки, нямаше наказателен уред. Следващата стъпка е промяната на регулаторите. Неслучайно призоваваме за почтени състезания ”, разяснява Сабрутев.

" Борисов е водач, няма потребност да заема „ още веднъж ” лидерска позиция. Той има доста доверие от страна на българските жители. За лидерски спор – посочете другите водачи, тъй като не ги виждам. Какво мисли той и по какъв начин считаме да управляваме го демонстрираме всеки ден пред гласоподавателите ", счита Сачева.

Сабрутев е безапелационен, че и вървят в посока да си създадат държавно управление. " Тяхната огромна фантазия е Борисов да е президент, Пеевски – министър председател. "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР